Castagno Bruno s.a.s. di Castagno B.&C. S.r.l.

 

  
  

Компанія "Castagno Bruno s.a.s. di Castagno B.&C." працює з 1912 року. З 70-х років 20 століття компанія активно развивається та розширюється як в інноваціонному плані, так і збільшує асортимент органічної продукції. Сьогодні компанія "Castagno Bruno s.a.s. di Castagno B.&C." випускає більш 70 видів макаронних виробів, а також різноманітні сорти борошна та органічногого рису, широкий асортимент органічних пластівців, мюслі, снекову закуску та приправи гомасіо (суха приправа, виготовлена із суміші кунжуту і солі). Компанія постійно розширюється.

Компанія експортує свою продукцію на ринки Бельгії, Данії, Німеччини, Греції, Италії, Іспанії, Норвегії, Нідерландів, Польщі, Чехії, Швеції, а також продукція представлена в Індії, Тайвані, Японії та Австралії. Виробництво в основному зосереджене на органічних макаронних виробах та органічному борошні. Завод розташований в П'ємонті, де однією з найважливіших галузей є сільське господарство (злакові, картопля, овочі, фрукти, корми). Компанія "Castagno Bruno s.a.s. di Castagno B.&C." виробляє продукцію тільки під власною торговою маркою.

Офіс та завод знаходяться в Джавено, невеликому містечку-комуні в 35-ти кілометрах від Турину, в північно-західній частині Італії.

Завод знаходиться в географічно та економічно зручному місці, так як він розташований недалеко від Турину — важливого транспортного вузла, другого після Мілану промислового центру країни, з широко розвинутими торгово-фінансовими функціями.

Компанія також офіційно сертифікована BIOAGRICERT S.R.L. як виробник органічних продуктів. BIOAGRICERT S.R.L. - сертифікаційний орган, уповноважений Міністерством сільськогосподарської, продовольчої і лісної політики Італії. Все виробництво, починаючи від заготівлі сировини і закінчуючи готовою продукцією, знаходиться під жорстким контролем сертифікаційного органу і повністю відповідає сертифікаційному критерію CEE 834/2007 зі всіма поправками та доповненнями.

Велика увага приділяється контролю якості: Відділ складається з 10 технологів харчових продуктів і хіміків, які контролюють кожен аспект виробництва, від отримання сировини до постачання готової продукції. Внутрішня лабораторія аналізує роботу заводу, мета полягає в контролі всіх характеристик продукції, яка виробляється і упаковується на заводі. Технології, що використовуються для виробництва, відповідають сучасним стандартам..

Продукція упаковується в герметичні упаковки по 50, 150, 250 и 500 г, а також 1 кг, залежно від продукції, які не допускають потрапляння вологи і захищають від зовнішніх пошкоджень.

 

 
Сделано на Фабрике Брендов